Bakersfield High School

Skip to main content
Mobile Menu
Bell Schedules » Double 2nd Period Rally

Double 2nd Period Rally

Double 2nd Period Rally
Description / Period Start Time End Time Length
0 6:43 AM 7:31 AM 48 min
1 7:38 AM 8:25 AM 47 min
2- Campus A/ *Rally 8:32 AM 9:15 AM 43 min
2-Campus B/ ** Class 8:32 AM 9:24 AM 52 min
2- Campus B/** Rally 9:31 AM 10:14 AM 43 min
2- Campus A/*Class 9:22 AM 10:14 AM 52 min
3 10:21 AM 11:09 AM 48 min
4 Lunch 11:16 AM 11:46 AM 30 min
4 Class 11:16 AM 12:05 PM 49 min
5 Lunch 12:12 PM 12:42 PM 30 min
5 Class 11:53 AM 12:42 PM 49 min
6 12:49 PM 1:38 PM 49 min
7 1:45 PM 2:32 PM 47 min